Sposób przygotowania

Do kapusty kiszonej zetrzeć obrana marchewkę. Włożyć do garnka, podlać wodą i ugotować kapustę na półmiękko. Grzybki suszone namoczyć na 2h, następnie ugotować do miękkości. Boczek stopić na patelni, dodać drobno posiekana cebulkę i zrumienić. Kapustę odcedzić z wody, drobno posiekać, włożyć do boczku z cebulą, dodać pokrojone drobno grzybki, podlać wywarem z grzybów i smażyć do odparowania wody. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dokładnie robię taki sam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taki robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !