Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na całą noc. Na drugi dzień pokroić je w kawałeczki i ugotować w tej wodzie,w której się moczyły. Dodać kostkę bulionową, doprawić do smaku przyprawą i pieprzem. Z wody i maki zrobić podbitkę o dodać do grzybków. Jak się zagotuje sos, to podbić śmietaną.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    TO LUBIĘ ja grzybki zmiksowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie sosy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie sosy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    uwielbiam go :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    bardzo fajny =)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo aromatyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !