Sposób przygotowania

Jagody wsypać do garnka i zmiksować, wlać wodę, wymieszać, włożyć do zamrażalnika na 2h. Białka ubić na sztywna pianę dodając stopniowo cukier. Borówki wyciągnąć z zamrażalnika, rozmieszać i delikatnie wymieszać z pianą. Z powrotem włożyć do zamrażalnika na kolejne 2h, co jakiś czas miksując. Rozłożyć do pucharków i natychmiast podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !