Sposób przygotowania

Podzielony na małe różyczki kalafior gotować przez kilka minut w osolonej wodzie z dodatkiem mleka i cukru, odcedzić. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, wyłożyć kalafior. Baleron pokroić w drobną kostkę, wymieszać ze śmietaną, majonezem tartym serem. Masę majonezową wylać na kalafior, oprószyć mieloną papryką, włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    hmmm... zastanawiająca nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny pomysł:)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !