Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PSTRĄG Z GRILLA

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4 sztuki
masło 1 łyżka
sok z cytryny
natka pietruszki
koperek
sól
wino białe wytrawne 30 ml.

Przepis i sposób przygotowania na: PSTRĄG Z GRILLA

Wyczyszczoną, wypatroszoną i wymytą rybę solimy i skrapiamy sokiem z cytryny oraz polewamy winem. Rybę odstawiamy na ok. 2 h. W środek ryby wkładamy natkę pietruszki i koperek. Zawijamy w aluminiową folię. Pieczemy na grillu. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 27.02.2011 15:25
przyjdzie lato trzeba wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak