Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FILET GRILLOWANY Z ŻÓŁTYM SEREM

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet drobiowy 2
Liść laurowy suszony Prymat 2
suszone zioła 1/2 łyżeczki
oregano
bazylia
olej 1 łyżka
czosnek 1 ząbek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: FILET GRILLOWANY Z ŻÓŁTYM SEREM

Z oleju, rozgniecionego czosnku, liści laurowych i pozostałych przypraw robimy bejce. Filet z kurczaka myjemy i nacinamy w nim kieszonki, bejcą nacieramy mięso. W nacięcia wkładamy żółty ser. Odkładamy przygotowane mięso na ok. 2 h. do lodówki. Odstałe mięso pieczemy na grillu. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 15.01.2011 14:45
super pomysł
Natalia/tubisiek 13.01.2011 06:58
musi być dobry!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak