Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę polewamy wrzątkiem, hartujemy zimną wodą, odsączamy, przekładamy do salaterki, kropimy sokie z cytryny. Do cebuli dodajemy rozdrobnionego tuńczyka wraz z naturalnym sosem, zieleniną, całość doprawiamy białym pieprzem. Porcje rozkładamy na liściach sałaty, polewamy majonezem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    troszkę skromna
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ja bym tam coś jeszcze dodała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może byc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pomyslowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !