Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała pychotka

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 1 szklank
mleko kokosowe 1 puszka
mleko skondensowane 1 puszka
mleko skondensowane niesłodzon 1\\2 puszki
wiórki kokosowe

Przepis i sposób przygotowania na: Biała pychotka

Do pojemnika zamykanego wsypujemy wiórki , wlewamy spirytus zakręcamy i odstawiamy na 3 dni. Po tych dniach odsączamy spirytus. Do innego naczynia przełożyć mleko kokosowe , oraz oba mleka i miksujemy . Do powstałej masy wlewamy powoli spirytus, miksujemy i przelewamy do butelek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 02.03.2011 10:32
pycha
RenataZ-et 18.01.2011 11:59
Super! Lubię takie pychotki ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak