Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć w wodzie na 2-3h. Następnie połączyć z bulionem i gotować do miękkości. Gdy grzyby zmiękną, pokroić je na kawałki. Do mleka wsypać mąkę, wymieszać i wlać do zupy, zagotować. Następnie wlać śmietanę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, posypać koperkiem. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    taką to bym spróbowała, jeszcze jej nie robiłam, ciekawe jak smakuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda zachęcająco;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawa zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    PYCHA
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !