Sposób przygotowania

Grzybki namoczyć( można użyć pieczarek) , mięso podsmażyć na oleju, dodać wymoczone i pokrojone grzyby oraz pieprz i sól do smaku.
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce, dodać do mięsa i dusić kilkanaście minut.
Dodać pokrojony drobniutko czosnek i cebulę dusić aż cebula będzie miękka.
Papier zwilżyć wodą i położyć na desce, na każdym płacie układać farsz wg uznania, zawijać i smażyć w głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    Wypróbuję, pewnie będą smaczne. Moje pierwsze się rozpadły;(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Wypróbuję,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !