Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w sosie jajecznym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba 1,5 kg
cebula 3
cytryna
jajko 3
pęczek koperku
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie jajecznym

Oczyszczone ryby pokroić na kawałki. Do garnka wlać wodę i dodać pokrojoną cebulę, sok z cytryny i doprawić do smaku solą. Po zagotowaniu wrzucić kawałki ryb, następnie po zagotowaniu przełożyć ryby na blachę i piec przez 30min w 150st. Wywar lekko gotować i dodawać jajka aż do zgęstnienia sosu. Polać rybę sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 22.12.2011 20:53
fajny przepis
iza15 12.10.2011 21:44
ciekawe
Mariusz10 11.09.2011 21:54
mniam
Ania67 15.05.2011 10:11
Bardzo fajna propozycja
Jaheira11 19.03.2011 23:13
brzmi świetnie- wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak