Sposób przygotowania

Oczyszczone ryby pokroić na kawałki. Do garnka wlać wodę i dodać pokrojoną cebulę, sok z cytryny i doprawić do smaku solą. Po zagotowaniu wrzucić kawałki ryb, następnie po zagotowaniu przełożyć ryby na blachę i piec przez 30min w 150st. Wywar lekko gotować i dodawać jajka aż do zgęstnienia sosu. Polać rybę sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    brzmi świetnie- wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo fajna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !