Sposób przygotowania

Fileta najpierw płuczemy dzielimy na kawały , do miseczki wsypujemy wszystkie przyprawy, cebule w paseczki , przyprawy mieszamy. Każdy kawałek posypujemy przyprawami i smażymy , gdy już zbrązowieją dolewamy wody i ma to się dusić aż będą miękkie , co trochę dolewamy wodę , ponieważ odparowuje . Gdy filety będą miękkie podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super, aromatyczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super obiadek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    cos dla mnie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne żarełko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    danie aromatyczne takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !