Sposób przygotowania

Cebulę obrać, podsmażyć na oleju na złoty kolor..Dodać mięso mielone.Smażyć przez ok 10 min.Dodać paprykę ostrą, sól, pieprz.Odstawić do ostygnięcia.Następnie dodaj 1 jajko do zimnego mięsa.
Ciasto francuskie rozwiń, równomiernie rozłóż na nim wystudzone mięso, zwiń.
Strudle wyłóż na blaszkę wyłożoną pergaminem. Posmaruj roztrzepanym białkiem.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 stopni.Piecz ok. 30 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Robię podobny i jest bardzo smaczny :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda baaaardzo apetycznie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis i chyba nietrudny?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    muszę wyprubować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetnie się prezentuje
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniały!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !