Sposób przygotowania

Twaróg cukier i cukier waniliowy zmiksować na jednolitą masę. Kremówkę ubić i dodać do masy serowej.3 łyżki żelatyny rozpuścić w ciepłej wodzie i dodać do masy. Pozostawić aż lekko stężeje.
Z gruszek odlać sok.4 gruszki zmiksować blenderem. 2 łyżki żelatyny rozpuścić w ciepłej wodzie i połączyć ze zmiksowanymi gruszkami.
Do pucharków lub innych małych miseczek nałożyć do pół pucharka masy serowej na to rozprowadzić tężejący mus i ułożyć kolejną warstwę masy serowej.Wstawić do lodówki na kilka godzin.Następnie gdy serniczek będzie gotowy wyciągnąć go z pucharka ułożyć pokrojone gruszki i polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ale pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ale pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne; mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    mniama
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowicie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniale wygląda...aż ślinka cieknie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha, wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fantastyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ależ genialnie wyglądają! :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszna słodkość.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    cudo:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !