Sposób przygotowania

Mięso pokroić na pięć porcji. Każdą porcje rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Mięso obtaczać w mące, rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Następnie upieczone kotlety przełożyć na blaszkę, na każdy kotlet położyć plasterek ananasa i sera żółtego. Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiec parę minut, aż ser się roztopi.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ślicznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jadłam takiego kotlecika i bardzo mi smakował
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !