Sposób przygotowania

Oczyszczony rabarbar pokroić w plasterki. Obrane marchewki zetrzeć. Jabłka pokroić w kostkę. Przygotowane składniki zalać sokiem z wiśni i cytryny, wymieszać z cukrem żelującym. Zagotować, zmniejszyć gaz, wsypać cukier. Gotować
na małym ogniu przez 2 godziny. Co jakiś czas pomieszać. Słoiczki wyparzyć. Rozlać konfiturę,zamknąć i gotowe....

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Bardzo zdrowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Samanta

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !