Sposób przygotowania

Ser przeciąć wzdłuż na dwie połowy. Jajko roztrzepać z solą i pieprzem. Krążki panierować najpierw w mące, potem w jajku, na koniec dokładnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na niewielkim ogniu z obu stron na złoty kolor. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Podawać z ulubioną surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    coś innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ilonkowy

    nigdy nie jadłem, napewno wypróbuję;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszne ale chyba też tuczące ;o)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    lubię taki ser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    też taki robię-pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !