Sposób przygotowania

Migdały sparzyć,obrać ze skórki i zemleć w maszynce do orzechów.Następnie zagnieść z połową cukru,białkiem i alkoholem.Zawinąć w folię i włożyć na 24 godziny do lodówki.Oziębioną masę utrzeć z pozostałym cukrem pudrem.Można ją zabarwić różnymi barwnikami spożywczymi i formować dowolne kształty,np.różyczki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    koniecznie muszę wypróbować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    uwielbiam marcepan:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !