Sposób przygotowania

Naleśniki przygotowujemy w tradycyjny sposób. Smażymy na niewielkiej ilości oleju z obu stron na jasny kolor.

Ser kroimy wzdłuż i na pół, tak aby powstały 4 półkrążki. Na środek każdego usmażonego naleśnika nałożyć kawałek sera. Następnie zawinąć w krokiet.

Gotowy krokiet obtaczamy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Obsmażamy z obu stron na złoty kolor na uprzednio nagrzanej patelni z olejem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    uwielbiam krokiety
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ilonkowy

    krokiety plus barszczyk pychotka;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ilonkowy

    krokiety plus barszczyk pychotka;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiami81

    krokiety z Camembertem sa poprosyu pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !