Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie podsmażyć mielone mięso. Następnie dodać pokrojoną szalotkę, por i posiekaną białą kapustę, chwile wszystko razem smażyć. Przełożyć mięso z warzywami do rondelka, zalać wodą, wrzucić kostki bulionowe, liść laurowy, ziele angielskie i gotować około 15 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    szybka i dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !