Sposób przygotowania

Ząbki czosnku przekrój na pół włóż do miski z 8 łyżeczkami oliwy oraz 2 gałązkami rozmarynu dołóż mięso i marynuj przez noc Ziemniaki pokrój w ćwiartki ułuż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia oprósz solą i pieprzem przyprawą do ziemniaków prymat tymiankiem skrop oliwą piecz na brązowo ok 30-35min w temp 200c pieczarki pokrój w plastry i na 10 min przed końcem pieczenia dołóż do ziemniaków posyp solą i pieprzem oraz odrobiną oliwy powinny się ładnie zrumienić Steki wyjmij z marynaty oprósz solą morską i pieprzem grilluj wielokrotnie przewracając pre 6-10min podawać razem z pieczarkami i ziemniakami udekorować rozmarynem

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !