Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jogurtowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogurt naturalny 6 łyżek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
ogórki 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jogurtowy

Ogórki kiszone zetrzeć razem ze skórką na tarce o dużych oczkach. Odcisnąć z soku i przełożyć do miski. Następnie dodać jogurt naturalny i majonez. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i dokładnie wymieszać. Świetny do grillowanych potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak