Sposób przygotowania

Jabłka pokroić w plastry, kapustę poszatkować. Wszystko wymieszać ze zmielonymi goździkami, pieprzem i solą, wyłożyć do kamiennego garnka, przykryć talerzem. Po 4-5 dniach, przebić do dna w kilku miejscach, kapustę pozostawić jeszcze na 7 dni. Następnie przełożyć do słoików i przechowywać w chłodnym miejscu. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    lubie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie taką
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszności moje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !