Sposób przygotowania

Pojedynczą pierś kurczaka przekroiłam wzdłuż na pół, porządnie rozbiłam tłuczkiem, osoliłam i opieprzyłam z obu stron. Na każdy płat mięsa nałożyłam plaster goudy i zrolowałam. Każdą roladkę posmarowałam masłem i zawinęłam szczelnie w folię aluminiową. Takie pakieciki wrzuciłam na gotującą się wodę i gotowałam ok. 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo apetyczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !