Sposób przygotowania

botwinkę myjemy, buraczki scieramy na tartcę , łodyzki kroimy w drobną kostkę,, gotujemy w 400 mililitrach wody, , dodajemy łyzkę octu by burczki nie straciły koloru, rzodkiewke drobniutko siekamy, dodajemy jogurt i śmietanę z odrobina soli by się nie zważyły, na koniec dodajemy pokroiony szczypiorek , i koperek,przyprawiamy do smaku,schładzamy, podajemy zimny

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    niestety mam złe wspomnienia z koloni co do tego rodzaju zup :(
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ja nie miałam na koloniach takich zupek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    korci mnie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !