Sposób przygotowania

Kapustę kroimy drobno, płuczemy z zabrudzeń, i od razu płuczemy ją we wrzątku, polewamy troszkę oliwą i odstawiamy . Selera i pietruszkę obieramy i ścieramy na tartce dodajemy do kapusty, tak samo robimy z kukurydzą i groszkiem., doprawiamy solą , pieprzem , majonezem . Na koniec posypujemy bazylią . Wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno bardzo dobra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszne warzywa dodałaś
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często ją robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często ją robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !