Sposób przygotowania

Kapustę płuczemy w ciepłej wodzie ,odcedzamy i odciskamy rękami z nadmiaru wody.
Kroimy na desce na mniejsze kawałki .Jabłka obieramy ze skóry i ścieramy na tarce o grubych oczkach .kropimy octem .
Mieszamy z kapustą ,dodajemy olej i cukier .
Mieszamy i podajemy do ziemniaczków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Kapustka jest zdrowa,wiadomo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    robię podobną:) jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubimy ją jeść do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    szybkie, proste i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybka w przygotowaniu, ale jaka smaczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !