Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty wg .Izuni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 szt
cukier 3 łyżeczki
olej rzepakowy 4 łyżki
ocet jabłkowy 3 łyżeczki
kapusta kiszona 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty wg .Izuni

Kapustę płuczemy w ciepłej wodzie ,odcedzamy i odciskamy rękami z nadmiaru wody.
Kroimy na desce na mniejsze kawałki .Jabłka obieramy ze skóry i ścieramy na tarce o grubych oczkach .kropimy octem .
Mieszamy z kapustą ,dodajemy olej i cukier .
Mieszamy i podajemy do ziemniaczków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.08.2013 00:51
bardzo smaczna i zdrowa
olkaaa 19.05.2013 14:12
też taką robię
IlonaAlbertos 27.12.2011 13:15
Szybka w przygotowaniu, ale jaka smaczna.
Juleczka20 05.12.2011 13:49
pycha
barbara11561 11.08.2011 09:21
pyszna
Tika4444 10.08.2011 08:51
pyszna
Izabela/bella81 07.01.2011 15:48
szybkie, proste i smaczne
ElizaT 07.01.2011 12:04
lubimy ją jeść do obiadu
Mirka-Ludomila 07.01.2011 10:29
robię podobną:) jest pyszna
edyta44 06.01.2011 19:45
bardzo smaczna
ben-ka 06.01.2011 16:54
Kapustka jest zdrowa,wiadomo:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak