Sposób przygotowania

Na oleju zeszklić posiekaną cebulkę. Mięso mielone przełożyć do miski, dodać cebulkę, rozgnieciony czosnek, namoczoną w wodzie i odciśnięta kajzerkę, wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wyrobić masę mięsną. Połowę tak przygotowanego mięsa wyłożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Na mięso nałożyć pokrojone w kostkę ogórki i paprykę, przykryć pozostałym mięsem. Wstawić do piekarnika i piec około 40-50 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiadają się smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !