Sposób przygotowania

Brukselki oczyścić, pokroić w cienkie plasterki. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulkę drobno posiekać, por pokroić w pół krążki. Wszystkie warzywa włożyć do miski, dodać poszatkowaną kapustę. Z oliwy, soku cytryny, 2 łyżek wody oraz soli i pieprzu zrobić sos. Tak przygotowanym sosem zalać surówkę. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !