Sposób przygotowania

Wołowinę kroimy na 4-6 steków. Delikatnie ubijamy tłuczkiem a następnie posypujemy całym pieprzem czerwonym i wałkiem wgniatamy pieprz w mięso aby nie wypadł.

Następnie nacieramy czosnkiem, solą i papryką

Układamy w tackach na grill by pieprz nie wypadł. Przewracamy co jakiś czas i smarujemy oliwą. Pieczemy w sumie około 30 minut.

Sos robimy wcześniej. Pieczarki kroimy i smażymy z posiekaną pietruszką na oliwie jakieś 15 minut.

Po upieczeniu polewamy steki sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Super! Nic dodać, nic ująć.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !