Sposób przygotowania

Chrzan dokładnie mieszamy ze śmietaną. Dodajemy do tego musztardę, sól i cukier do smaku.
Od ilości dodanej śmietany będzie zależeć konsystencja sosu.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    fajny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesująca wersja sosu chrzanowego---ja robię bez musztardy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszny sosik do kanapek
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny sosik!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam sosy chrzanowe, szczególnie z wędliną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !