Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z jajkiem i rzodkiewką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata 0,5 sztuki
jaja 2 sztuki
rzodkiewka 3 sztuki
szczypiorek 1 łyżka
Kwas cytrynowy Prymat 1 szczypta
sól 1 szczypta
oliwa 1 łyżka
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z jajkiem i rzodkiewką

Sałatę, rzodkiewki, szczypiorek opłukać, osączyć, posiekać. Połączyć z olejem, cukrem, solą, kwaskiem cytrynowym. Jaja obrane podzielić na cząstki. Dekorować cząstkami jaj porcje surówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 04.02.2012 13:35
Super
Boska 03.06.2011 11:36
pysznie
ilka_86 17.02.2011 20:50
uwielbiam takie sałatki, robię podobną:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak