Sposób przygotowania

Szpinak polewamy wrzącą wodą, następnie odciskamy wodę i kroimy go drobniutko.
Wrzucamy na rozgrzane w garnku masło- przyprawiamy Kucharkiem i wrzucamy do niego 2 obrane ząbki czosnku. Dusimy na maśle około 7-10 minut.
Do szpinaku wlewamy śmietanę i dobrze mieszamy, przyprawiamy sosem sojowym.
Na koniec wrzucamy starty ser- dobrze by był to ser o ostrym smaku- i również mieszamy.
Wyławiamy ząbki czosnku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    w takim zestawie szpinaku nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny pomysł na szpinak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !