Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta pekińska + kukurydza i rzodkiewka - suróweczka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
kukurydza 1 mała puszka
ogórki kiszone 2 sztuki
majonez 2 łyżki
sól 1 szczypta
cukier 1 szczypta
szczypiorek do ozdoby
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 1 szczypta
rzodkiewka 3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska + kukurydza i rzodkiewka - suróweczka

Kapustę dokładnie umyć i poszatkować. Dodać pokrojoną w pół-plasterki rzodkiewkę, drobno pokrojony szczypiorek, ogórka kiszonego w plasterkach i kukurydzę. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 25.05.2012 23:32
Super:o)Muszę wypróbować
bami 01.08.2011 14:49
Interesująca surówka :)
Ela15 03.04.2011 21:41
pycha:)
Bożena13 19.03.2011 23:30
mniam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak