Sposób przygotowania

Masło i miód roztopić w rondelku . Z pozostałych składników i roztopionego miodu i masła wyrobić ciasto. Wstawić na około godzinę do lodówki. Po schłodzeniu rozwałkować ciasto na placek, wykrawać foremkami dowolne kształty. Piec w temperaturze 170-180*C przez ok. 8-10 minut.

Po ostudzeniu dowolnie udekorować, np. polewą czekoladową lub lukrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ilonkowy

    robiłem, pyszne!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !