Sposób przygotowania

Ciasto: Margarynę i miód roztopić w rondelku . Z pozostałych składników i roztopionego miodu i margaryny wyrobić ciasto. Wstawić na około godzinę do lodówki. Po schłodzeniu upiec 4 placki w temperaturze 180 stopni przez 15 minut.

Masa: Ugotować budyń na mleku dodając cukier. Margarynę utrzeć dodając wystudzony budyń.
Płaty wystudzonego ciasta przełożyć powidłami i masą. Polać polewą.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    same pyszności
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przepis kupiony...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Slinka cieknie, wyglada megaapetycznie :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pychotka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    taki bardziej luksusowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !