Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada na gorąco

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 200 ml
czekolada gorzka 25 g
czekolada mleczna 25 g
cynamon szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada na gorąco

Mleko podgrzać w garnuszku. Dodać posiekaną czekoladę. Mieszać aż do rozpuszczenia. Dodać cynamon. Zamieszać.
Przelać do ogrzanej filiżanki. Podawać z biszkopcikami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 10.07.2011 18:08
Czekolada w moim ulubionym wydaniu.
Kate131 26.06.2011 09:17
pycha
Aniunia773 19.04.2011 12:43
pieknie i smacznie normalnie cud miod:)
ronald88 10.04.2011 13:29
pychotka
cukiereczek 15.03.2011 14:50
lubię to
Jastinka 03.03.2011 12:44
pycha
Jaheira11 03.03.2011 08:43
na zimne dni czekolada jak znalazł;)
eli82 01.03.2011 08:45
mniam
misiek123 28.02.2011 10:55
uwielbiam czekoladę do picia :)
stokrotka 26.02.2011 10:17
w sam raz na mroźną zimę
ilka_86 25.02.2011 10:26
cieszę się, że lubicie taką kawusię:) pozdrawiam ciepło
Tomasz17 25.02.2011 10:10
lubię to :)
Małgorzata106 15.02.2011 09:20
uwielbiam taką, pycha
Iwona51
Iwona51 04.02.2011 10:07
pycha
Monika193
Monika193 03.02.2011 22:08
wygląda super
Katarzyna/kate1980 07.01.2011 14:46
uwielbiam czekoladę szczególnie zima po spacerze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak