Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dkg
ziemniaki 40 dkg
marchew 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
seler 1/4 sztuki
kostka rosołowa 2 sztuki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
śmietana 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa

Kostki rosołowe zalać wodą i zagotować. Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, zmiksowane pieczarki oraz włoszczyznę pokrojoną w kosteczkę. Doprawić kucharkiem i pieprzem. Kiedy wszystko będzie miękkie do śmietany dodać odrobinę wywaru, wymieszać i dodać do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 15.01.2011 22:35
Wygląda super.
RenataZ-et 06.01.2011 10:40
Wygląda na pyszną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak