Sposób przygotowania

Całe jajka utrzeć ze śmietaną i wylać na gotujący litr mleka.Gotować do zważenia,odcedzić ser i wystudzić.Margarynę utrzeć ze szklanką cukru pudru i powoli dodawać zimny ser, cały czas ucierać.Masę podzielić na 2 części,do jednej dodać kakao i wymieszać.W tortownicy ułożyć biszkopty,wyłożyć masę jasną ,potem ciemną.Można ułożyć owoce.Całość zalać galaretką przyrządzoną jak w przepisie na opakowaniu.Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super ciasto i fajna nazwa;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciasto pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super, w sam raz na upały:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    już kiedyś widziałam podobny przepis, ciekawa jestem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kiedyś jadłam bardzo smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !