Sposób przygotowania

Rybę skrop sokiem z cytryny, odstaw na godzinę. Z włoszczyzny ugotuj wywar. Włóż rybę i gotuj 15 minut na bardzo małym ogniu. Wino, liście laurowe, ziele, gożdziki i cynamon zagotuj. Z masła i mąki zrób zasmażkę, nie rumieniąc jej. Połącz z winem, zagotuj, wymieszaj z wiśniami, rodzynkami i cienkimi plasterkami korniszona. Przypraw do smaku. Na półmisku polej mintaja sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    interesujace
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !