Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie serowe z miętą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 2 szt
mięta świeża siekana 7 łyżek
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
ser biały 0,5 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie serowe z miętą

Ser przemielić dwukrotnie przez maszynkę. Następnie włożyć do miski, utrzeć z jajkami i posiekaną miętą. Przyprawić do smaku solą i białym pieprzem. Farszem nadziewać knedle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 05.06.2013 23:31
takiego nie jadłam, a chyba warto spróbować
Motorek 02.10.2012 15:56
fajne
Iwona51
Iwona51 06.01.2011 00:16
coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak