Sposób przygotowania

Fasolą moczymy w wodzie całą noc,
Boczek zalewamy wodą, dodajemy fasolę i kostki rosołowe- gotujemy do miękkości.
Ziemniaki kroimy w kosteczkę i dodajemy do zupy.
Bekon i cebulkę kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oliwie, a następnie dodajemy do zupy.
Z masła i mąki robimy zasmażkę i rozprowadzamy ją w zupie.
Doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczniutkie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    strasznie lubię zestawienie gasolki z boczkiem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Uwielbiam taką zupkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam takie syte zupy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !