Sposób przygotowania

Kostki rozpuszczamy w 1 litrze wody .
Gotujemy .wrzucamy makaron ,gotujemy .
Śmietanę łączymy z dwiema łyżkami wywaru z zupy ,dokładnie mieszamy i łączymy z zupa w garnku .
Wsypujemy połowę sera .
Mieszamy i doprawiamy do smaku .
Gotową rozlewamy do bulionówek posypujemy pozostałym serem i posiekaną drobno natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajna-zawsze brakuje mi pomysłu jaką zupę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    szybka zupka na zimne dni
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !