Sposób przygotowania

Masło włożyć do rondelka, dodać mąkę, wymieszać, ciągle mieszając połączyć z rosołem, zagotować. Dodać śmietanę, wymieszać z drobno pokrojoną szynką, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Na każdą kromkę chleba tostowego wyłożyć porcje masy szynkowej, ułożyć na blaszce, wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiec. Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne na kolacje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !