Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nachos z fasolą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
nachos 1 opakowanie
ser chedder 150 gram
awokado 1 szt
pomidor 1 szt
sok z cytryny 1 łyżka
jogurt naturalny 120 gram
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nachos z fasolą

Podgrzać fasole, łyżkę wody i koncentrat pomidorow. Nachos umieścić w naczyniu do zapiekania, posypać serem, wstawić do piekarnika na 5 min aż ser się roztopi.
Awokado blenderem zetrzeć na papkę, dodać pomidory w kostke, cebule w kostke i sok z cytryny. Na chipsy wyłozyć fasole i awokado i smietanę, posypać pomidorami cebulą. Pycha!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 20.09.2011 22:44
świetna fasolka
buksiak12 29.09.2010 11:49
super
babeczka007 03.09.2010 20:02
pomysłowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak