Sposób przygotowania

Na rozgrzanym maśle zrumienić posiekana cebulę, dodać pokrojone pieczarki i udusić do miękkości. Bułkę tartą zalać mlekiem i zaczekać aż napęcznieje, dodać pieczarki z cebulą, posiekaną zieleninę oraz zmieloną wątróbkę, wbić jajko. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Farszem napełnić kurczaka i zszyć porozcinane mięso. Wyłożyć do brytfanny, skropić oliwą i wstawić do nagrzanego do 190 stopni piekarnika na ok. 50 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !