Sposób przygotowania

Mąkę mieszamy z wodą i obranym posiekanym czosnkiem. Wlewamy do szklanego naczynia. Zakręcamy i odstawiamy na kilka dni w ciepłe miejsce. Gdy uzyska już swój kwaśny smak i charakterystyczny zapach można dodawać do zup jako zakwas.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    przyda mi się ten przepis :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !