Sposób przygotowania

Ugotować soczewicę, pokroić cebulę w talarki, zeszklić na oleju, podsmażyć z cebuulą pieczarki. Wymieszać warzywa z soczewicą ugotowaną , doprawić solą i pieprzem, wrzucić do naczynia do zapiekania. posypać startym serem żółtym. Piec aż ser się stopi w 200 temp. piekarnika.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    za soczewica mnie intryguje chyba sie skusze i w końcu zrobię coś z niej
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ile czasu gotować soczewicę?
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ty pyza taka madra jestes a nie wiesz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    Soczewicę gotuję około 45-50 minut, wybaczcie ze nie napisalam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    O juz sie ktoś wypowiedzial - meredith ja gotuje takwlasnie z 50 minut az bedzie miekka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    Sorry pomyliłam przepisy - jestem tu nowa, tez mam potrawe z soczewicą i tak wlasnie przeskakując ze strony na stronę źle wpisalam. A nie wiem jak się tutaj usuwa komentarz...?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    PYSZNOŚCI
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !