Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa sałatka z indykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mieszanki sałat paczka
makaron tagliatelle verdi 100 g
oliwy z oliwek 2 łyżki
octu balsamicznego 2 łyżki
sól - -
pieprz - -
indyk 1 sznycel
kiełki rzodkiewki 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka z indykiem

Ugotować makaron. Indyka usmażyć i pokroić w paski. Sałaty rozsypać na półmisku. Ułożyć makaron. Ozdobić kiełkami rzodkiewki. Wszystko skropić oliwą z oliwek i octem balsamicznym. Całość oprószyć solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak