Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę drobno pokroić ugotować. Dobrze odcisnąć. Pieczarki drobno pokroić udusić na cebulce. Wszystko wymieszać przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ika1

    tak, tak lubie,a jak wyjda mi tak jak na zdjeciu, to nawet sama zrobie
  • 11
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Przepis mój ale fotka nie :(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny
  • -2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jak nie Twoje zdjęcie to czemu do usunięcia nie zgłaszasz?! Ty też dodajesz innym zdjęcia nie przedstawiające ich potrawy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Farsz - pierwsza klasa! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    najlepsze są pierożki z kapustką i pieczareczkami !!uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    nie tylko na wigilię;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !